Succes verhalen


Een selectie van de meest recente Dating200.nl succesverhalen die we hebben ontvangen van leden.
 
We ontvangen dagelijks vele leuke mailtjes van tevreden leden hier een klein overzicht van de afgelopen week. Wil je ook je succes verhaal delen en deze hier anoniem plaatsen neem dan contact met ons op via deze mail

 

 

 

Heb dankzij jullie weer iemand gevonden waar het heel goed mee klikt, ik hoop dat het deze keer een definitief afscheid van jullie site is. Ik zou zeggen ga zo door! Jullie Dating2000 is veel beter dan andere datingsites zelfs al zijn ze betaald. Heel erg bedankt!
 
Ik heb de liefde van me leven hier gevonden dus dank daar voor.
 
Nou de datingsite daar valt niets op aan te merken, jullie hebbem de beste site ever! maar het feit dat ik jullie verlaat, is alleen omdat ik er te veel op kijk! niet een hele goede reden! misschien is een terug keer zeker! maar voorlopig even niet! dus dank u hartelijk!
 
Hoi, hartstikke leuk dating 2000 maar ben een leuke vrouw tegen gekomen waar ik helemaal gek op ben! Nou ja ik hoop dat ze ooit mijn vrouw wordt en waarom niet, soms komen dromen uit. Veel succes met dating2000 groetjes
 
Ik vind dit een hele leuke en goede site. Maar ben hier me ware tegen gekomen bedankt..
 
Ik ga jullie verlaten omdat ik hier iemand gevonden heb waar ik gelukkig mee hoop te worden.
 
Heb een relate gevonden met een dame van hier groetjes Ton en Barabra.
 
Jullie hebben mij de date van mijn leven gebracht. Zij is nu mijn vriendin. Tnx a lot. Keep up the good work.
 
Ik heb hier een geweldige vriendin gevonden, en ben niet meer single
 
Via jullie site heb ik mijn huidige man ontmoet. Een leuk succesverhaal dus. We hebben inmiddels een zoontje en ik ben weer zwanger. Ik ben dus duidelijk niet meer op zoek en zal mijn profiel verwijderen. Maar het leek me wel leuk om dit even terug te koppelen:-)