Wie zijn er nu online !

Frida

Activiteit:
Nu online
Vrouw, 62 jaar, Amstelveen, Noord-Holland, Netherlands.
Foto's: 2

Iets over mij
Ben een trotse moeder van 2 zoons
Heb plezier in mijn werk maar daarbuiten zoek ik nog meer plezier
Misschien ontmoet ik iemand die het nog leuker maakt om plezierig oud te worden
Ben positief ingesteld/ heb humor en sociaal.
Wil je meer weten / vraag gerust

nicov1956

Activiteit:
Nu online
Man, 65 jaar, Lelystad, Flevoland, Netherlands.
Foto's: 3

Wel leuk hoor dat je mijn profiel hebt bezocht. Mijn naam is Nico en kom uit Lelystad, Flevoland, Nederland. Ben al een tijdje single en in eerste instantie (uitsluitend) op zoek naar een avontuurlijk contact en/of lat relatie met een leuke/lieve vrouw die op dit moment in Nederland woont en/of verblijft . (Graag alleen reageren bij serieuze interesse)

Golfbal1

Activiteit:
Nu online
Man, 73 jaar, Boxtel, Noord-Brabant, Netherlands.
Foto's: 1

Liefst een lat relatie. Denk dat dat fijner is.
Gelukkig geestelijk en lichamelijke nog gezond. Ik wil niet te veel over mijzelf zeggen. Een paar dingen dan. Mag graag gaan golfen, fietsen en wandelen, ben sociaal en creatief
Voor mijn dochter, schoon zoon en de 3 kleinkinderen probeer ik een goede en leuke aanvulling en opa te zijn.
Sedert een jaar geconfronteerd met Coeliakie. daarom moet ik alles Glutenvrij eten en drinken. Is gelukkig geen probleem.

Advertentie

Pam

Activiteit:
Nu online
Vrouw, 65 jaar, Nijmegen, Gelderland, Netherlands.
Foto's: 1

Ben opgewekt, ondernemend, energiek en altijd in voor spontane acties, soms wat impulsief. Ben flexibel en vind dit ook wel een prettige eigenschap bij een partner. Ik hou van gezelligheid maar ook van een serieus gesprek en er voor elkaar zijn als dat nodig is. Ik hou van reizen, het heeft mijn leven verrijkt. Samen thuis bij de open haard met een glas wijn, daar kan ik ook van genieten.
Kan goed alleen zijn en heb mijn eigen bezigheden maar mis wel een maatje om mee te delen en samen te genieten van het mooie dat het leven te bieden heeft. Ik hou niet van lang mailen, een ontmoeting zegt zoveel meer. Dat ik je zie en je stem hoor.
Wat voor iemand zoek ik?
Een attente, ondernemende, energieke, bourgondische man die nog wat jongensachtigs heeft, leuk gekleed gaat en die zich kan vinden in mijn profiel. Samen met jou wil ik graag van het leven genieten, er samen op uit gaan. Iemand bij wie ik de behoefte voel te delen. Wat ik wil is een serieuze relatie.
Ik hoop je te ontmoeten.

marc4

Activiteit:
Nu online
Man, 63 jaar, Voorburg, Zuid-Holland, Netherlands.
Foto's: 1

Ik ben een levenslustige, humorvolle man, empathisch en zoek een leuke vriendin Met vriendschap beginnen - geen haast. Ik ben met de vut en geef prive les Brede interesses en bezigheden...Jij ook.

Madeye

Activiteit:
Nu online
Man, 54 jaar, Baarn, Utrecht, Netherlands.
Foto's: 1

Single openminded man van 53 op zoek naar een vrouwelijke vrouw. Ik ben niet de rijkste man maar heb wel een gouden hart breek je die verander ik in een emotioneel wrak :)
Geen monster in ieder geval.
Ik heb wel een dingetje die ik niet openbaar zet vraag er maar naar.