Datingtips. Vind de ideale partner met onze online datingtips en adviezen.


 

 

 

Dating2000 Datingtips.

 

Om het online daten voor jou en anderen zo leuk en plezierig mogelijk te maken en ook te houden, hebben we hieronder een aantal datingtips op een rijtje gezet.

 

 

Probeer zelf ook actief te zijn.

 

Nadat je het profiel hebt geplaatst kun je natuurlijk wachten op een reactie maar wees ook zelf actief log regelmatig eens in en stuur berichtjes aan iemand die je leuk vind of stuur eens een  vrienden verzoek.Ontvang je geen of weinig reacties dan kun je natuurlijk ook eens wat breder gaan zoeken maar ook je profiel omschrijving eens updaten.

 

 

Toon interesse in je date.

 

Interactie is wel heel belangrijk voorkom dat je tijdens het daten alleen maar over jezelf praat. Stel ook vragen aan je date toon belangstelling en geef de ander ook de kans om wat te vertellen. Zo leer je elkaar echt veel beter kennen.

 

 

Wees altijd voorzichtig met je persoonsgegevens.

 

Geef niet direct je telefoonnummer, e-mailadres of andere adresgegevens aan iemand die je nog niet  zo heel goed kent wees altijd voorzichtig probeer elkaar eerst beter te leren kennen via het berichten systeem.

 

 

Elkaar voor het eerst ontmoeten.

 

Spreek een eerste keer nooit af bij hem of haar thuis, doe het op neutraal terrein. Een eerste ontmoeting hoeft niet lang te duren, het gaat om een goede eerste indruk. Drink een kop koffie in een restaurant, plan een lekkere lunch of maak een wandeling door het stadscentrum. Ben je na afloop positief? Spreek dit naar de ander uit. Bracht de date je niet wat je ervan verwacht had, geef dit dan ook eerlijk aan. Zo weet je van elkaar waar je aan toe bent.