Wie zijn er nu online !

Wilma

Activiteit:
Nu online
Vrouw, 53 jaar, drenthe, Drenthe, Netherlands.
Foto's: 1

Hey!! Ik ben een rustig type, ben op zoek naar een leuke vriendschap! ♥

Koene

Activiteit:
Nu online
Man, 47 jaar, Monster, Zuid-Holland, Netherlands.
Foto's: 1

Ik ben een leuk man van 47 jaaroud en 188 lang. mijn hobby’s Zijn Modelbouw, naar de film gaan met mijn vrienden en dvd Kijkken, fietsen en wandelen op het strand.

Mercury

Activiteit:
Nu online
Man, 55 jaar, Oirsbeek, Limburg, Netherlands.
Foto's: 1

Ik ben een eerlijke betrouwbare en zwijgzame man. In mijn vrije tijd klus ik in mijn huis speel een partijtje tennis of probeer de tuin op orde te houden. Ik zoek een vriendin waarmee ik samen dingen kan doen zoals uit eten gaan, op vakantie gaan, naar de film gaan of thuis voor de tv zitten. Uiteindelijk moet samenwonen ook tot de mogelijkheden behoren.

Advertentie

nicov1956

Activiteit:
Nu online
Man, 61 jaar, Lelystad, Flevoland, Netherlands.
Foto's: 2

Wel heel leuk hoor dat je mijn profiel hebt bezocht. Mijn naam is Nico en kom uit Flevoland. Ben single en in eerste instantie serieus op zoek naar een leuke en spontane vriendschap en/of lat relatie met een leuke/lieve vrouw. (Graag alleen reageren bij serieuze interesse).

casanova1981

Activiteit:
Nu online
Man, 36 jaar, Elburg, Gelderland, Netherlands.
Foto's: 3

Tjah een goeie wat zoek ik een leuk en gezellig contact met een leuke vrouw om es mee te gaan stappen samen wat leuks te ondernemen iemand die ook houd van knus op de bank lekker kaarsjes aan muziekje dr bij iemand die het altijd aleen zijn ook gewoon zat is. en ook zoiets heeft van ja kwil ook wel weer eens leuk genieten en een man die dr voor me is stop dan met zoeken en stuur mij een berichtje ik ben benieuwd naar jullie vrouwen