Verjaardagen

Roadrunner69

Activiteit:
42 minuten geleden
Man, 49 jaar, Amersfoort, Utrecht, Netherlands.
Foto's: 1

Hoi ! Leuk dat je mijn profiel bezoekt!

Ik ben Richard. Een enthousiaste, sportieve en ondernemende man.

En dat vertelt gelijk iets over mij. Ik ben een gevoelsmens. En probeer iedereen binnen mijn mogelijkheden te helpen, waar nodig.

Ik vindt het leuk en belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen. Dit doe ik om me zelf te blijven trickeren, nieuwe dingen te leren en zo nodig zelf te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport. Ik doe aan hardlopen, geef zelf ook hard - loop training en ga regelmatig naar de sportschool.
Daarnaast fiets ik en wandel ik veel.

Genoeg te doen dus. Ontspanning betekent voor mij genieten, rust en humor zijn onmisbaar in mijn leven. Tijd voor elkaar maken zonder op de klok te kijken. Spontane acties door op het laatste moment te besluiten er samen op uit te gaan en dingen te gaan doen.

Ik heb geen kinderen en kan gaan en staan wat ik wil. Wat niet betekend dat jij ze niet hoeft te hebben want die horen er wat mij betreft gewoon bij.

En nu kan ik natuurlijk niet zeggen dat niet op zoek ben, anders had ik mij hier niet ingeschreven ;-)
Daarom zal ik proberen te omschrijven wat voor persoon ik graag zou willen ontmoeten.

tryme

Activiteit:
1 dagen geleden
Man, 55 jaar, Dordrecht, Zuid-Holland, Netherlands.
Foto's: 1

ontdekken is de beste manier!Maar naast een gezonde dosis humor ben ik goed in luisteren en geef ik alles om iets te doen slagen! Ik ben wel gewoon maar ook wel weer bijzonder. Ik hou van buiten, genieten van alles als het maar positief voelt!
foto op verzoek

mathijs2221

Man, 62 jaar, Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands.
Foto's: 1

Ben gescheiden. 4 kinderen, allen getrouwd of samenwonend. Heb leuk werk als maatschappelijk werker in de GGZ en woon in een klein flatje in Katwijk.
Lijkt me super om hier iemand tegen te komen om er samen iets leuks van te maken.
Ben geen fan van (uitgebreid) mailen. Gewoon ergens wandelen en een bakje koffie drinken en er een gezellig uurtje, of langer van maken Zegt meer dan 20 mailtjes en dan weet je ook allebei of er een vervolg komt.
Roken doe ik niet maar hou wel van een wijntje. Ben allergisch voor huisdieren.
Als mijn foto en profiel je aanspreekt, stuur een berichtje en dan zien we wel hoe dingen gaan lopen. Zou wel handig zijn als je een beetje in de omgeving van Katwijk woont. Groetje Rens

hercules6000

Man, 48 jaar, Steenwijk, Overijssel, Netherlands.
Foto's: 1

heey hallo ik goeie gozer spontaan lief
ben op zoek naar een lieve vrouw wie durft ik hoor het graag.

Werner

Man, 49 jaar, Oude-tonge, Zuid-Holland, Netherlands.
Foto's: 1

Op zoek naar een leuke spontane vrouw

arnoud20

Man, 28 jaar, Streefkerk, Zuid-Holland, Netherlands.
Foto's: 1

ik ben een leuke jongen van 21 jaar ben ook een gevoelspersoon die goed over zijn gevoelens kan praten maar ook heel goed luister ik zoek een meisje die van me houd zoals ik ben en me ook zo accepteert in wat ik doe en hoe ik ben en die me helpt als ik het moeilijk heb ik hoop dat ik hier die genen kan vinden
ben een romantiese jongen die graag een strandwandeling maakt maar samen op de bank met kaarsjes aan vind ik ook geweldig als je meer van me wilt weten stuur me dan snel een berichtje x